Кадър БНТ, архивЕдин от най-близките хора на Доналд Тръмп разкри как

...
Кадър БНТ, архивЕдин от най-близките хора на Доналд Тръмп разкри как
Коментари Харесай

Джейсън Милър: Тръмп сега е по-щастлив от всякога

Кадър Българска национална телевизия, списък

Един от най-близките хора на Доналд Тръмп разкри по какъв начин се усеща някогашният президент на Съединени американски щати сега. Тръмп се усеща по-щастлив, откакто напусна Белия дом преди няколко седмици - частично тъй като е бил отвън обществените мрежи, споделя някогашният му асистент в акцията Джейсън Милър.

В изявление за английския Sunday Times Милър споделя: " Президентът сподели, че в този момент се усеща по-щастлив, в сравнение с е бил от известно време насам. Той съобщи, че това, че не е в обществените мрежи и не е обект на омразна акция, която постоянно се развихря в обществените медии прекомерно постоянно, в действителност му се е отразило добре. "

На това мнение е и някогашната първа дама Мелания Тръмп. Тя също е забелязала, че брачният партньор й е доста по-щастлив, любува се на себе си повече и е доста удовлетворена от това.

Тръмп също се възползва и от това, че към този момент не е под натиска на най-високия офис.

" Откакто Тръмп напусна Белия дом, за първи път от години виждам президента в действителност провиснал. Само още 45 души в историята на Съединени американски щати са изпитали това, какво е да имаш света на раменете си... и да можеш да издишаш умерено, знаейки, че не всичко е на плещите ти за първи път от четири години ", споделя Милър.

" Беше занимателно да следя това от първия ред. Емоциите улавяха цялата гама. Някои хора бяха доста тъжни, че пристигна този ден, само че имаше възприятие на горделивост, че това е най-успешният първи мандат в историята на американския президент ", добавя той, пише .
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР